??

No heartbeat ? kdua kli xde heartbeat..ptama dlu pun mcm ni ? ikutkn dah msuk 11 weeks..td scan jd 8 weeks..doc ckp bby dah kecut..ya tuhan,kuatknlah aq ?

27 Các câu trả lời

Aduiiii.. sabar ya sis.. kuatkn hati.. kena bnyk2 bersangka baik dgn Allah.. doa senjata terbaik.. inshaaAllah semua akan okey

salam takziah sis. saya harap akan ada rezeki buat sis sebagai penganti dalam masa terdekat nanti. banyakkan bersabar ya.

اننال اللاهي و انن ايلاءيهي روجيون Semoga sis terus kuat dan tabah 😔

Ada hikmahnya puan. Sy dulu pun mcm ni. Memang gugur sendiri je. Belum rezeki lagi.

3y trước

brp lma tggu bby ggur sndri sis..sya dah bleeding 5 hari..

salam takziah sis..sbar bnyk2 yer..in sha Allah ada rezeki lain next time

kasian... sabar ya sis.. doa yg baik² moga pasne ada reziki lg.. 🙏

Bykkan bersabar yer sis. Semoga dimurahkn rezeki sis. Amin 🤲🏻

Tabah byk2 puan.. Ada hikmah yg kita xtau.. Ni semua kuasa Tuhan..

5y trước

Ya sis..huhu

sabar yer sis... in sha allah ada yg terbaik buat sis...

Sama seperti saya sis, saya tengah mengalaminya sekarang...

5y trước

Ade bleeding?