36w 5d hari ni 🫠 semoga baby keluar la 37w (due 13/6/2024) 😅

Sape macam saya x sabar nk beranak sebab dah x larat nak bawa badan? Sy wife n ibu yg bekerja n ada anak sorang umur 3 tahun sedang aktif membesar 😌 letih sgt2, x sabar nak adik baby kua boleh dah cuti pantang terus..

36 Các câu trả lời

Baby sy due 11/6, kena serah diri 27hb ni. Berat baby 3kg lebih. Ank ketiga. InsyaAllah. Sbb ada darah tinggi ketiga hamil jd kena serah diri 38w. Doakan semoga dimudahkan urusan semua

4mo trước

Alhamdulillah selamat lahir. 27hb serah diri. 29hb maghrib selamat melahirkan boy 3.29kg. On antibiotik sbb dh berak dlm perut. Harini 31hb dah boleh discaj ibu n baby 🤲🏻 semoga selamat semuanya