Rindu baby walaupun belum keluar lagi…

Sy moody sikit harini, tak sabar nak jumpa baby. Rindu nak jumpa baby. Due sy bulan march. Rasa tak bermaya je nak buat kerja , rasa nak main dgn baby je. Dah kenapa la kn. Otak sy fikir mcm2 kut. Tak sabar nak setelkan bersalin. Tak sabar nak setelkan pantang. Sorry la sy merapu dah, sy pun x faham knapa moody sgt ni. Nak kena check tarikh kot2 tarikh sepatutnya period kot hrini kalau bkn pregnant

12 Các câu trả lời

Sama due march. Ingat saya seorang yang pikir mcm ni. Hahahahaha tak sabar nak cium peluk baby. Doakan ye kawan2 baby saya sihat. Dan saya doakan kawan2 yg lain baby sihat dan dipermudahkan urusan nak bersalin nanti 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

5mo trước

Insyaallah mudah mudahan sis ❤️

sama mcm sy sis hahaha due 9/3 tapi rasa mcm nak beranak awal. sebab tak sabar nk jumpa baby hm sampaikan tak fikir dah sakit ke apa nanti cuma fikir nk jumpa baby je. adoii, semoga dipermudahkan urusan bersalin kita semua nanti 🤲🏻

5mo trước

sama la. sebenarnya banyak rasa sakit² badan. tp jadi semangat balik bila teringat si baby yg bakal lahir. x sabar jumpa. smoga dipermudah urusan kita bersalin nnti Selamat ibu Dan ank. amiin

sama la, saya due 17/03 tapi kena serah diri awal sbb gdm. harini pun saya moody dan rasa perlukan rehat sangat². penat bekerja dgn keadaan skrg ni tapi apakan daya, sabar jela dulu.

5mo trước

gdm sis rawatan apa sampai kena serah diri?

Sama laa sis saya due date 20.3 , mmg hari2 fikir nak jumpa baby cepat jee . Tak sabar nak main2 dengan baby , tak sabar nak habis pantang . Kalau boleh cepat keluar kan bagus huhu

5mo trước

Klu czer boleh la pilih nk kua bila, klu normal kne pujuk baby kua 🥹. Tp kte nk normal la kn insyaallah

saya due 6/3... masuk 37week saya dah apply cuti .. fokus nak Suh baby keluar dah start 37w.. hehehe , skrng ni pun MCM dah xlarat sangat.. nak buat kerja pun MCM nak xnak je. .

5mo trước

Sy apply cuti week 38 nnti

Moment baby start bergerak dlm rahim ni la moment y pling akan dirindui selepas bersalin nnti sis. percayalah 😆🤭. Enjoy je dulu utk sebulan lebih lg ni.

5mo trước

Baby kick ni pn sy rasa happy sis, klu kdg2 x aktif tu rasa lain sgt. Bila aktif, wlopon kdg senak kena tendang tp seronok hehe. Tp tu la x sabar jgk nk jumpa baby.. dah la malas nk keje dh skang 😂. Bkn la sbb penat ke apa, ok je tp just malas haha.. mood baby je skang ni

Sy due 2/3 tapi dh kena tahan wad sekarang ni sbb placenta previa type 3. Doktor pon dh bg date czer 12/2. Ada ke mommies macam sy? ☺️

sama sis. sy due 9/3.. hati dh xde kt tmpt kja.. penat pun mlampau2.. trasa cm nak suruh kluar cpt2.. siap mimpi bsalin 🤣

5mo trước

sama due, tapi dr cakap mungkin awal. so sy aspect dlm hujung bln feb🫢

sy hari ni teremosi jgak sbb hsband kne naik laut bln 3 bru balik,sy due pown 12/3..mcm2 fikir kdng nngis sorng2

Sy 19/3...rase nak cepat2 cuti awal 2 minggu sblm due....Penat dah keje, fikir nak jumpa baby je