Curious ?

Hi, sape kt cnie yg ade pengalaman soft marker mse wat detail scan? So far after delivery baby cmne? Sihat ke?

2 Các câu trả lời

Pn kena berapa soft marker? Saya buat detailed scan, kena 1 soft marker. Lepas tu saya pergi klinik swasta dan buat test NICC (genetic testing). Baby all okey je. Low risk. Skrg 29 weeks, perkembangan baby excellent.

5y trước

Rm1900. Yes the result was good. All low risk. Something like 0.001%. Also will confirm gender of baby genetically.