Gaissss Tlg Jawap

Sape Kat Sini UPT Hari Ketiga -Ve Then Keempat Spotting Setitik Dua Kelima Pun Setitik Cramp Perut Smpai Blakang,,,,,Tapi Tak Piriod2 Breast Mmg Tak Sakit Langsung Delay 7 Hari Piriod Mmg Regular Tak Penah Lewat Tak Pernah Jadi Mcm Ni .... Lpstu Duk Mengah2... Spe Penah Lalui ????? #firstbaby #ingintahu #bantusharing #respectForMyquestion #advicepls

Gaissss Tlg Jawap
17 Các câu trả lời

Ya ampun.. Sy mencari sgt post cmni😁 sbb sy alaminya skrg.. Delay 6 ari.. Cek upt samar2..consider negatif la.. Breast x sakit.. Selalu klu saya nk period.. Breast akan sakit 2 minggu sblm... Tp ni xda.. Konfius juga ni..2 ari lepas saya spotting setitik je.. Period saya teratur.. Hurmmm.. Hurmm

sy lambat period 2 hari. cek upt negative. guna clearblue digital pun not pregnant. perut dah 2 3 hari rasa kembung berangin. pegi klinik scan dah nmpk kantung alhamdulillah . cek upt dekat klinik pun negative.

3y trước

Alhamdulillah nampak kantung jaga diri sis. Mungkin hormon HCG belum cukup utk dikesan UPT. Biasa sebulan dh dapat double line sama terang. Kemudian baru confirm pregnancy.

sy pernah period ting tong cmtu tp xpregnant pon.gangguan hormon je xstabil sejak keguguran dan stress bharap sgt nk pregnant...mungkin juga hcg sis lambat detect..jaga pemakanan dulu..take care ye...

3y trước

Aamiin Aamiin doakan ye 🥺

Hai sis, tunggu sebulan lewat period. Retest semula UPT. Jika dapat result double line sama terang dah boleh pergi klinik untuk pengesahan kehamilan.

3y trước

Mekasih ye Aamiin Aamiin mudahan sy +ve

sy sblan piyed delay pastuh 3x check upt menghampakan .. tnda² ad tapi dy x bg hint pn 😂 so pasny xmo bhrap dh biarlah nk lekat² xnak sokay 🥺

3y trước

ehh byk kali dh jdi cmni 😅 lepas stop pil prncang dy gelong 🤣 x nk lah mkn pil lma² ckuplah 2 taon je .. sbb tkot rosak dlman kita dh lah x kaya 😔

Saya check pregnancy test 5 Hari sblm period pki UPT..da nmpk samar.tgu sebulan la sis.baru try balik..kalo x pun,kena g klinik check.

3y trước

tu lha atas badan org kan ada awal ada tu tadi sy baca sminggu -ve dah sbln baru +ve ada tu upt tak detect bila scan dha 2 bln

sy pn da 9hari lewat period..cek upt negatif jgk..breast pn xde sakit2..cuma kdg2 cramp2 perut..mybe nk period agaknye

3y trước

haa sama cramp smpai pinggang tp sy ada spotting cokelate dgn darah setitik dua merah jambu sehari tu je Lpstu ghaib smpai harini

Sama mcm sy sis , period delay dah 10 hari tapi sy breast sakit bila cek upt naik 1 line jaaa .

klau 2mggu still xperiod jugak, g klinik scan.. ad setengah org tu dh lekat tp cek upt negatif je

3y trước

dha 8 hari takut 🥺😭 doakan sy 😭

Better awk pergi klinik check.. baru kite dpat tahu keputusan nye yang betol😉

3y trước

kawasan sy pkpd pasang kawat agak susah skit nk keluar tu sy tnya dlu takut ada yg pernah alami