Bila upt akan positif?

Hi nak tanya sy lewat period dah 7 hari, spotting lendir coklat + darah macam setitik ada datang 2 hari sebelum period. Sekarang tgh rasa breast sakit². Tapi upt -ve. Period irregular sebab ada pcos. Ada yg pernah alami atau tahu ke? Sy ttc dah 2 tahun 🙃#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

Sis boleh try setiap 48hrs atau seminggu sekali sampai positive. Tp kalau tak jumpa2 positive, boleh jadi spotting lendir coklat darah setitik tu lah period nya. Normal dia dtg awal or lambat, banyak or sikit. Kawan saya ada pcos juga tp bila lambat period & ada symptoms check upt positive which means dia mmg pregnant

6mo trước

thank you so much sis ♥️