Pregnant atau tak

18 hari delay period... Check upt -ve... Perut dah cramp smpai tgkap ke kaki ha... Prnah g check up msa delay hari yg ke 7... scan rahim still kosong... Hri ni da hari yg ke 18 delay.. Mcm sakit lak perut ni ha😌

4 Các câu trả lời

Saya 30 hari delay, upt samar. Akhir jan baru nk gi chek klinik. Maybe Awak lambat ovulate sbb tu upt still samar

2y trước

Tula kan... xpe akhir jan ni nnt sy buat upt blk la... tq sis❤

sy mcm sis,18hr delay cek upt-ve, scan pn xde apape...camne sis skrg? pregnant x?

try buat ujian darah cek level hcg. lebih tepat.

maybe lambat ovulate