ruam dan gatal

sape kat sini mengalami ruam dan gatal leoas bersalin? boleh share tips tak nak hilangkan parut nie?

ruam dan gatal
2 Các câu trả lời

Smla sy lepas bersalin alami bnda yg sm..sedang cube mcm2 ubt sapu..termsuk mkn pil tahan gatal bg kurangkn rs xselesa..klu x ok gak..trpkse.la.g klnik lg skali..hew3.. 😔

5y trước

itu lah sis.. saya pun da byk kali da makan ubat gatal still x jalan jgk.. ni jadi parut da.. da sapu macam2 da.. x thu nk sapu ape bg hilang..

Czer ke?kalp yer kesan ubat tu..saya guna tiger balm merah

5y trước

x lah.. normal.. just makan jamu jd camni.. maybe alah pada jamu..