Ruam Minggu Ke 23

Ada mommy yang mengalami ruam? Tiba minggu ke 23 timbul ruam kecil kecil pada tangan dan kaki. Pakai apa untuk hilangkan? Sebab gatal teramat.

1 Trả lời

sy alaminya sekarang dr awal tahu pregnant now pregnant 12 weeks still tak hilang gatal pada peha dan kaki. lebih sedih doctor ckp lepas bersalin baru hilang 😌. sy just pakai losyen semambu untuk legakan gatal shj. kalau ikut doctor bg sy krim steroid, tp sy cuma pakai time siang shj mlm sapu losyen semambu. sy beli di shopee sis losyen tu. harap membantu.

2y trước

Thank you so much sis