Kencing

Sape kat sini mase pregnant kawalan kencing lemah sampai kene pakai pad (pad yg mmg khas utk kencing,bukan pad utk period tu). This is my second pregnancy,yg first dulu pon mcm ni jugak tapi rasanya nak dekat masok third trimester baru pakai pad. Yg second ni 3 bulan dah pakai dah tkleh control? skrg dah 28 weeks mmg dasyat lah dia punye takleh control tu?

4 Các câu trả lời

Sy skrg x Tau mgndung atau x.. priod blm dtg...tp skrg ni jdi kerap sngat kncing...pastu mmg x leh nak control...x berani nak chek lagi mgndung @ x..klo mgndung awal mcm tu ke??

Saya...sampai tahp x pakai spender sebab basah.bila pkai pad kencing plak dalam pad

Kalau kawlan kencing lemah, lepas bersalin jadi normal balik ke ye?

Apa nama pad khas untk kencing tu ya sis ?? Boleh share tak ???