Nak tanya, darah nifas banyak berapa hari ya? Pad mcm mne sesuai

Utk beberapa hari pertama, saya akan pakai yang jenis panty. Tapi lepas tu, kalau pakai pad biasa macam maxi wing boleh ke? Ke kena beli yang memang maternity pad? Dulu period saya jenis yang light2 je, cukup sekadar pakai yang slim utk bbrpa hri ptama.#seriusnanya

1 Trả lời

beli maternity pad. sbb maternity pad tu permukaan dia lembut x mcm pad biasa. kalau bersalin normal pakai pad biasa nnti x selesa sbb permukaan dia kasar. after 2w bru pakai pad biasa.

1y trước

ooh yke.. ingtkan saiz je berbeza. tq sis 😊