Due 20/02/2020

Sape due lebih kurang dgn sy dh brsalin?‍♀️ doakan sy dipermudahkan ye.. Bby xmau kluar lg.. Tp umminye dh skit2 ni.. Hmm

18 Các câu trả lời

due saya 23/2 . just sakit2 pinggang , mengeras xkerap je . kalau takde tanda jugak , kene serah diri 22hb ni trpaksa induce belon . seram dibuatnya .. sama sama doa semoga allah permudahkan segalanya 😊

4y trước

Sis.. Dh brsalin ke tuu

Due date sye 12/2 xpi blm ade tanda bersalin.. Tambah lgi 10 hari 22/2 .... Tunggu Hari xpi baby X nk keluar seronok je duduk dlm perut...risau sangat

Due kita sama,, klau xde tanda sy kena serah diri induced sbb ada gdm,, doakn sy juga

4y trước

Semoga dipermudahkan sis.. Sy x rsa pape pon lg ni.. Hahaha.. Ya Allah rsau plak

Sakit2 mcm mana ye? Sy baby 1st.. Sy pun tunggu hari 2/3

4y trước

Betul sis hehe sabo je la

Alhamdulillah saya dah bersalin 15.2.2020

Semoga Allah permudahkan segala NYA... Aamiin

Bykkan berdoa. Semoga dipermudahkan d lr nnt

Semoga Allah permudahkan segala urusan awak

Sama due kita.. Btul ibunya sudah xsbr ni hehe

4y trước

Hehe kan.. Moga dipermudahkan smua urusan ibu2

Semoga dipermudahkan urusan sis