overdue

ade tak tips nak cepatkan bukaan. sy dah 40w4d tp xde lg tande2 nak bersalin. sepatutnye 30/1 dh due. hari2 dah jln2, jln itik, buat squat tp bby xnak kluar jugak. mohon doakan sy dipermudahkan bersalin. ?

3 Các câu trả lời

bnyak cara nak induce semulajadi .. ada dgn cara bersama suami .. atau ada yg berjln sentiasa .. apa2 semoga dipermudahkan 😊

Saye pun sis , sepatotnye 3.2 due date tp xd tande lagy .. jalan pun x bukak lagy .. 9.2 nie serah diri .. 😢

5y trước

Yee sis anak pertama 😊 ..

Bykkn bdoa ye sis..smoga Allah mmudahkn urusn sis..aminn..

5y trước

terima kasih sis.. aminn