Due 19/02/2020

Hai mommies.. Sy dh selamat melahirkan baby boy pd 17/02 seberat 3.135kg tepat jam 1.11 tgh hari... Sebelum ni dok risau dh dkt tarikh edd 19/02 baby belum nak keluar lagi. Akhirnya berjaya beranak scara normal (with vacuum aid) sbb jantung baby dh mula tunjuk distress masa meneran. Sy doakan mommies2 di sini dipermudahkan perjalanan mengandung & melahirkan.. Insyaallah

21 Các câu trả lời

Due kita sama sis...tp sy bersalin 4hb feb..2 minggu awal at 37weeks 5day..berat bby 3.04kg..slmt berpantang sis...mcm skjp jerr..bby dah nk masuk sebulan dah🤗🤗

Aamiin terima ksih mendoan kami yg sedang berjuang mambawa satu nyawa baru pada rahim kami semua❤️semoga segala urusan sis dipermudhkan jua🤲

Aamiin. ..trm kaseh ats doa sis utk kmi dan smoga dipermudh kn sgala urusan khidupan baru sis ..😊

Taniah puan dan selamat berpantang.. taniah baby and welcome to your new world❤❤

aamiin.. thanks sis.. n tahniah juga.. bdate baby same ngan sy, 17feb..

Tahniah sis. Semoga baby & sis sihat walafiat. Aaamiinnn. 🤗💙

Alhamdulillah, tahniah. Selamat berpantang sis 🤗💕

Alhamdulillah..Tahniah sis..Selamat Berpantang..

congratulations mommy. selamat berpantang

Alhamdulillah tahniah.selamat berpantang