kantung Irregular shape

Sape ade pglaman kantung baby irregular shape? Mcamana keadaan baby?

2 Các câu trả lời

Masa scan tu doc ke yg bgtau kantung puan irregular? Sy bru skali scan & doc xde ckp pulak kantung mcm mana, just ckp bru nmpk kantung kosong. So lg 3 minggu kena repeat scan

3y trước

Salam puan. Maaf nak tanya, pregnancy puan macam mana ye? Sebab saya pun bary scan Dr kata kantung irregular shape & saya ada spotting.

Salam sis..mcm mna keadaan bby skrg ya..sy br alami kantung irregular..bby ok ke