8 weeks 2 days pregnant

Done my scanning and doctor said my sac in irregular shape..it is meant bad?

19 Các câu trả lời

Its too early.. 8 weeks and your sac doesn't have a good shape?😣my mind tell me maybe your doc just said it but doesn't mean it's bad.. Just for in case, it's just to get ready for something that will happen.. I think if more than 8-15 weeks and the sac is really not in a good shape, it's a real time to be ready for something bad happen.. 😟But I hope you n your baby in good condition til your lr day soon.. 😊 fighting!!!

sy pulak pergi kk msa kndungan 8w4d dktr scan cakap kantung ada tp size bby tak mmbsr n tak nmpk heartbeat dia..dan yg paling mnyedihkan saya, dktr assume saya keguguran n transfer kes sy ke hospital..kwn2 kt sini ada tak mcm sy..scan 8w bby n heartbby dia tak nmpk lg? sy msih brharap bby sy dpt survive

2y trước

sama macam keadaan sekarang , now keluar koko dan fikir positive je sis

assalamualaikum..hi semua..nk tnye sape2 penah consume atau tgh ambil jus mamariam x? it claims that muntah,loya semua kurang dn bertenaga..so nk tahu Ada yg minum X? okay X? tkot nk beli tnpa selidik..thnk u

1y trước

best ..mmg consume tu je so far .. utk beginner mmg rasa mual2 lg . tp dah sebati so far dpt mngurangkn loya² . hb cantik

sy 7w kk scan dia kata kantong jer ada bby xde..dia kata berkmgknn mcm nk gugur..atau bby kecik .hati xsedap blik dr kk terus g swasta cek blik .dktr bgtau ada bby dan bukk dengar bunyi jntung..

2y trước

kdng2 check kk ckp xda apa smua bila trnsfer pakar pakar kata semua ok alhamdulillah

Saya mengandung 9 minggu hrini. And since minggu ke 8 tu keluar brown discharge sampailah harini. And pernah sekali brown dicharge plus spoting pinkish blood. Normal ke ? Ada ssiapa yg pernah mengalami x ?

2y trước

Saya pun ada spotting coklat. Sedikit. Bukan hari². Jumpa Dr kata itu normal. Baby n heartbeat ok. Dah masuk week 9w. Doktor dah stop ubat kuat rahim dan bagi calcium n asid folic

Jgn bimbang sis.saya masa scan 8w doctor sy kantung leper..tapi skrg dh 28w baby membesar dgn jayanya.dont worry ok😀

2y trước

seronok nya bila baca tolong doakan saya ada rezeki ye keadaan saya sama jugak 2 minggu lagi kena scan lagi

hai saya baru tahu pregnant harini sbb baru buat upt. Last period 1may so kiraan 8w2d. Normal ke rasa cramp2 dkt peha, kekadang pinggang, kaki sejuk

2y trước

aah normal sis,sama mcm sy awl2 dulu..sb baru nk terbentuk

for now, only thing can be done is to wait and be positive. hope everything will turn out okay for you. insyaaAllah❤

saya minum jus mamariam..alhamdulillah sepanjang hamil tkde loya,muntah atau morning sickness...tahu2 bila cek rupanya saya hamil 7 minggu masa tu