BO mcm ni ke ?

Hi anyone pernah ada pengalaman mcm ni tak ? First scan ada kantung . After 2 weeks rescan sbb first scan kantung irregular shape . Then scan kali kedua takde kantung . Tp i tak pernah keluar darah pun .. ?

BO mcm ni ke ?
4 Các câu trả lời

Brpe week da??? Sy pernh alami mse kndgn pertama.... slps 3bln bru keguguran sbb xde bby dlm kantung... xde tanda2 pn keguguran..... xde sakit n xde turun darahhhhh.. after 2 week drp tarikh yg dktor pakar pg utk dnc tu bru gugur dgn sndr

4y trước

Sebelum tu ada tak sis? Dalam bulan 2 lebih, ada janin tak?

Yes. Might be BO. Kantung mungkin dah turun. Tunggu few days akan bleeding

Sama mcm kes saya. Gugur tp takde tanda. At last buat D&C.

Maybe you want to get doctor advice on this.