kuning

Sape ad pngalaman ank kuning,ibu2 wat cmne ye..sebb musim pkp ni,nk cri ubt pon kdai ttup..

1 Trả lời

Kerapkan bf ank... Jgn bg ank tido slalu.. sbb nti cpt naik kuning..mcm sy dlu bykkn mkn anggur hitam..kmdian lepas mkn anggur hitam.(jgn bg bby tw..tp mommy bby yg mkn).cpt2 susukan bby bg reduce kuningnya... Lg kerap susukn bby ..bby akn kencing dan berak..lg cpt turun kuningnya..mg d pmudahkan segalanya..aamiin