Air ketuban

Ad air keluar tapi x boleh nk tahan ,nk tnye air ketuban ke tu,,@ air kencing sebab air tu kuning cair tapi x kuning sangat ,,x boleh nk tahan kuar sendiri...x hncing sngat ...kalau betol air ketuban nk wat cmne#firstbaby #pleasehelp

3 Các câu trả lời

dah cek ke sis?. pengalaman saya tak pernah perasan bila air ketuban pecah..sbb pad x basah, kain pun x. cuma setiap kali bersalin mmg makin kerap kencing..sampai tk perasan air ketuban yg keluar. bila doktor nak pecahkan ketuban tgk² dah xda..so assume masa buang air tu sebenarnya ketuban dah pecah..

Baik sis pergi check dekat hospital. Kalau yang keluar tu air ketuban, bahaya untuk kandungan,sebab leaking boleh kene jangkitan kuman.

air ketuban jernih, xde bau. kalau kuning and ade bau tu bukan air ketuban tu air kencing.

2y trước

ade org jenis mcm tu. nak2 lagi bile bby makin membesar dh tekan pundi kencing. so cpt terkucil, bersin ke batuk ke sng terkucil.