Suntikan dexa

Sape ad pengalaman ? Kalau kena czer dlm 36w+ kna ccuk jgk ke dexa tu ? Elective czer…

3 Các câu trả lời

Doc dan nurse kata ikut org. Ada yg stgh jam rasa kebas tak dpt bergerak. Mcm sy anak 2nd dulu dlm 10-15 minutes dh tak rasa kebas n blh berjalan Disuntik dkt kawasan otot peha punggung. Moga di permudahkan ya puan

Kenapa elective 36w ? Saya pun elective juga nanti tapi dr bagi date start 37w. 37w baby dah matang tak perlu cucuk dexa. 😊

tak sure ,tapi sakit sangat cucuk dexa tu. nk menangis sy kena dlu😅