Sakit kepala

sapa tau mcm manank hilang kn sakit kpla ? ada org ckp panedol x blh mkn... g klinik mtk ubt untk ibu mengandung sakit kpla pon dia x benar kn ??‍♀️ sapa ada petua or cara lain yg berkesan.. sbb sy sllu sakit kpla sejak mengandung ni ? selera mkn pon xde bila bayangkan makanan yg org sebut automatic tekak rasa loya n nk muntah je

14 Các câu trả lời

Awak tampal koyop je kt kepala dahi belakang leher , saya lega sngt ..

5y trước

hehe sllu dh tampal tpi sama je 😁

pcm bleh mkn sis..slamat utk pregnancy..

Boleh mkn panadol biasa

Cuba amalkn