sakit kepala & muntah

saya prgnt 6 mggu..mcm mna sya nk kurgkn sakit kpla & muntah2..sya bekerja..skrg asyk kpla..nk munth & rasa x lrt je bdn..nk buat kje pon x lrt?

2 Các câu trả lời

Tak boleh buat apa sis…kena banyakkan berehat..trimester 1 memang alahan teruk macam sy..alhamdulillah masuk trimester 2 dah takde alahan..

Kalau xlarat sgt, amek unpaid leave sis.. jgn paksa badan kalau xlarat sgt. Kalau asyik mc, org dok judge kite pula kan..

5y trước

btl sis..bila duk cuti je slalu nnti jdi mslh plk..hrp kejap je mcm ni..ikut hti nk je bnti 🙊