Sakit breast

Sapa pnh nyusukn ank tp mengandung? Xpe ke? Dh la breast tgh sakit tp ank sulung kna nyusu klau nk tdo🥲 sedih btl nk stopkn xtau mcm mna nk tdokn dia nt

3 Các câu trả lời

Anak sy dua2 nyusu masa sy pregnant. Tapi susu memang dah takde sejak pregnant. Puting memang sakit sbb time pregnant puting akan jadi lagi sensitif. Pulak tu takde susu dah 😅

7mo trước

kn wak jd sensetif sgt,sy x boleh kna acon yg sejuk,auto puting jd sakit n keras . ank sulung sy still tdo kna bg* tek,wlupon tek susu x semeriah sblm ni . skrg prgnt no 2

kak ipar saya pernah. pastu lepas bersalinkan yg adik, dia sambung tandem feeding

anak sy pn msih susu lagi..sy da 25 week

7mo trước

sama la sy . due 17/6 . masih ad susu lagi ke ?? sy x byk dah ,tp ank sulung isap jgk,tp dlm ms sm dia dah pndai mnum susu botol