Belum ada alahan

Salam ibu2.. sy dh nak masuk 7w tp blm ada alahan..dlu ank 1st 6w dh start alahan.. asyik tertanya2 btl ke mengandung ni sb blm scan..ingat nk scan 8w nt.. bkn apa klau xde alahan memg syukur sgt memg xnk mntk dlu pnh dh rasa memg mcm kain buruk.. just wondering je btl ke tgh ngdung skrg😂 upt positif..breast pon sakit2.. tu je rasa takat ni..

1 Trả lời

normal awak. kebiasaannya mmg berlaku di awal kehamilan, tapi boleh juga berlaku bila2 masa. ada juga yang takde alahan langsung sepanjang dia pregnant. kakak saya, 1st baby takde alahan langsung. 2nd baby teruk alahannya. keluar masuk hospital. bos pun bagi cuti lama.

7mo trước

tula harap btl la xde alahan ni..sb dlu excited scan 6w lepas scan trus alahan🤣 tktnya lps ni scan trus alahan mcm dlu.. sy ank 1st smpai brenti kerja memg truk alahannya..