sakit breast ❗️

selain nk period,sakit breast mmg tanda hamil ke? sbb period dah delay 2minggu++..upt pun -tive..betul ke klu breast sakit tnda hamil..klu kita tekan breast dia sakit tp lembut berbanding nk period,klau period kita tekan breast sakit dan keras..#bantusharing #pleasehelp

4 Các câu trả lời

Hai sis, pengalaman saya sakit breast samada nak period/pregnant. If nak period sakit tu akan hilang lepas habis period. Saya tunggu sebulan period tak datang UPT test +ve sis.

3y trước

alhamdulillah..tahniah takecare ??❤️

hye awak, lepas berapa lama awak test upt jadi +ve tu?

Yup sakit breast mmg tanda hamil sis ?

3y trước

tq..haah upt dah +tive alhamdulillah??

tanda hamil