haus....

sapa kat sni yg momy2..hamil kuat minum air sejuk..sy sejak da 13w ni..haus je..tp tekak nk air sejuk..dpt air sejuk..feeling je minum..smpai suami geleng kepala tngk sy..??

9 Các câu trả lời

Same sis... saye pun sepanjg mse teguk air sejuk.. pastu menu wajib hari2 mst nk mkn aiskrim... 4-5 bungkus pun x jemu... hahahaha.. smpi hubby ckp " depan saye kemain hntu btl awk mkn bnda sejuk.. mak kite tau , dua2 kne ketuk.. haa mkn laa puas2.. kang tgh berpantang , jgn hrp saye nk bg mk. Sejuk2.. " 😂😂😂 #HubbyTabah

saya kuat minum air dan kunyah ais.. selamat peti ais dalam bilik.. buka terus minum.. sbb tengah malam pun boleh terjaga nak minum.. kunyah time layan koreo or dkt opis.. hehe

Sama la..kuat mnum air sejuk..bila dah batuk dtg,bru nak insaf..😅 nikmat skejap je la mnum air sejuk..sbb batuk tak baik2..

Saya pun sama. Sehari kalau tak dapat minum air sejuk atau air manis, mau nak terajang orang sebelah. Macam ape dah

5y trước

Kan hahaha. Ni last ni last. Kali niiiii je. Pastu malam karang mintak aiskrim. Pastu alasan baby mintak

Pnh rsa mcm 2...mst nk mnum air sejuk,tp sat ja...lps 2 x terasa dh la nk mnum air sejuk

Hahaha same.. Nk benda sejuk je masuk tekak.. Pastu sy mkn ABC

saya...hari² nk air sejuk..pg mnm air sejuk..ptg mnm sejuk..mlm mnm sejuk...

5y trước

Hahaha. Sme laa

Sy siap kulum ais lagi sis.. Yummy 😂😂

sy smpy skang air batu xboleh takde.33 weeks da