Ubat keputihan...

Sapa dkt sini ada kputihan, and Dr kk bg ubt.. Nk tnya bkesan x??

2 Các câu trả lời

Mummy cuba kurangkan mkn benda manis. Kalau boleh jngn amek gula putih. Inshaallah boleh kurangkan keputihan dan gatal2 tu. Mkn yougurt punn bagus juga. Tiap kali buang air lap kering2 br pakai spender. Elak pakai pencuci wanita. Inshallah nanti ok

saya ada keputihan yg bertukar warna kuning pekat dan gatal2. result swab keputihan sy gbs+ & candida. candida ni jangkitan yeast. gbs+ pula jangkitan bacteria. bg sy ubat insert yg doctor bg berkesan sekejap je dkt sy. lepas tu jd balik.

1y trước

semoga semuanya baik2 awak☺️