Perut tk nampak...

Sapa branak bulan 11??? Skrg mesti korg dah 18week kn... Perut korg nmpak xlg... Perut sy org xnmpk.. Tp dri sndri rasa la.. Bila p kerja xnmpk mcm prgy pun.. Ke memag jnis perut kecik.. So bby pun kecik la?

35 Các câu trả lời

Saya dah 30week pun perut tk brapa nampak . Org pun tk prasan yg kita prgnant 😅 saiz baby ok jaaaa sama dgan minggu sihat alhamdulillah ..

Sy da 25 week..prut nmpk x nmpk je..lg2 klu pkai bju bsr..mmg org x prsan..bdn pn still kurus..tp scan ok je baby mmbesar sehat dh kuat😀😀😀

3y trước

x sure..sbb sy pn baby first..tp mula2 pregnant mmg ada sakit..nurse ckp sbb jringan ssu nk brkembang..tp 2 2 blh sakit.

sy pun perut xbrp nmpak.. dh 18weeks jugak, ikut size bdan mummy la.. klau bdan mummy kurus je mmg perut kcik , jnji baby membesar sihat

Saya due hujung bulan 11,Saya baru masuk 16w,tapi perut xnampak lagi.jadi risau,rasany normal sebabny badan xsama

sya dh 6 bln pn perut nmpk kcik jgak..tp baby bump tu dh mula nmpk...tp kalau pkai bju bsar memg xnmpk pn mcm pregy

3y trước

sm kta 6blan

ikut pd org sis..x sma pd setiap org.. x ape... jnji bby mmbesa ikut pekembangan tu dh kira syukur sgt 😊

perut sye dah besarr 🤭🤭 dah nmpk bbybump ..18week juga...dan bby sy aktif kuat tendang2 😂

sy due bln 11 jgk. anak no 3. tk nmpk perut lg. tp dulu anak no 1 dgn no 2 awal dah nmpk perut.

saya dh 20 weeks .perut kecil lagi ..still tak nampak melainkan tidur baring baru nampak ..

3y trước

Betul... Baring bru nmpk bby bumm..

Nampak dah baru lpas checkup doc surubjaga berat badan naik 2kg checkup aritu hahah

3y trước

Aah sama la kite. Berat naik mndadak lps puasa. 3kg. Selang sehari kne cek bp