Perut tk nampak...

Sapa branak bulan 11??? Skrg mesti korg dah 18week kn... Perut korg nmpak xlg... Perut sy org xnmpk.. Tp dri sndri rasa la.. Bila p kerja xnmpk mcm prgy pun.. Ke memag jnis perut kecik.. So bby pun kecik la?

35 Các câu trả lời

saya due bulan 4/11😆.. perut da nmpak da. tgk badan jugak kut.

nrml sis..4 bulan ke ats bru npk dan dpends bdn ssowg tu cmner

normal tu sis.. 😅😅sy preggy 7bulan baru nmpk perut 😁

ade jnis perut lebar ade yg kedepan.. xpe jnji bby kita sihat

sy pulak...18week tp perut dh besar jenis kulit tebal kot...

Sy pun xnampak sis . Normal je kot asalkan bby sihat sdh la

ank ke3 cmpur buncit. hihihi. tpi kcik je lagi 🤭🤭

Sama sis, sy pregnant baby no. 4.tp still x nmpk perut

sy dah 25week baru nampak perut .. normal ja sis

sy skrg 26mmgu perut pm xnampak sgt