nak tanya baby bump kecil

saya pregnant 21w tp baby bump kecik normal ke , ada la bawang besar kata perut kecik tk nmpak pregy pun , dia siap compare kata dia dulu 21w perut besar ,

1 Trả lời

Normal. Saiz perut bukan ukuran saiz baby. Saiz perut dipengaruhi oleh ketinggian dan bentuk badan ibu. Tak perlu overthinking dan ambil kisah kata orang. Yang penting kita tahu perkembangan baby. Ikut kata doktor sahaja.

1y trước

sy jenis badan tinggi dan chubby , asal g mana terjumpa bawang itula dipertikaikan , tq info sis