SUAMI INGIN TAHU

salam,sy sorg je ke suami yg upload app ni. mklum laa ambil berat psl wife.haha

7 Các câu trả lời

Rilek bro saya pun sama, just guna nama panggilan bini 😄. Excited punya pasal, maklumlaa anak first...x sabar tunggu n kena ambil tahu jugak sbb kami sekarang pjj. Saya jauh kat pedalaman sarawak, bini pulak kat seremban huhu

Jgn malu2 nak tahu maklumat tentang perkembangan n kesihatan isteri kandungan n anak... Bleh berkongsi ilmu disini... In shaa Allah... Husband sy pun join jgak... Bgus sma2 ambil ilmu..😊😊😊

Waalaikummussalam..Ad je ni bro..sy pun amek berat gak pasal isteri..haha...alhamdulillah sekarang usia kandungan dah 30minggu.....

Suami sy xdownload tp dia selalu baca article kat page ni..kdg2 article yg sy tak pernah baca pun dia baca 😂😂😂

5y trước

Haha,bse laaa tu..

Not only u..even my husband pun installed apps ni tau..dier ckp nk gk tau pasal parenting ni

Ok.. Dah ada geng..

Samela kite