em

dah pregnant baby dah nampak ingatkan suami boleh jaga kita boleh hari hari dengan kita . sbb sebelum ni pregnant jugak suami jauh pjj lepas tu gugur . skrg suami dekat baby okay okay je dlm perut tapi suami sikit pun tak ambil berat . ? nasib baik sy ada parents yg masih bersama saya .

3 Các câu trả lời

sy mengalaminye skarang.. dlu pjj.. kguguran.. ble da dekat.. mcm x ambil port pn. entahlah.. maybe sbb tak nampak perut lg..

smga baik2 sja hbgn puan dgn suami, cba bwa bbncg

Banyak an sabar dan berdoa...