fikiran tk tntu psl

Smnjk mngndung asik nk mlkt dgn suami je... Klau suami pegi krja asik pikir suami ada prmpuan lain kadang smpai mnangis kadang suami tnya knp? Saya jawab tkde apa2 ...fikiran tu tk tntu psl pkir yg bukn2 psl suami ?. ...

2 Các câu trả lời

terus terang....nanti sis balik2 cakap tak ada apa2, tapi sis balik2 pikir bukan2 pasal suami sis....nanti sis menangis, marah tiba2 dengan suami sis...cakap suami tak paham sis, padahal sis tak luah apa2 pun dengan suami sis

5y trước

Da trus trang.. Suami kata jgn pkirkn sgt tu yg bust sakit kpla nnti strees

Sma gn Sy msa ngandung Sis... Tp Sis luahkan n trus terg gn husband,msti dia fhm.

5y trước

Nnti saya cuba trus trang ya sis