cari pendapat

Salam...selamat pagi..sya nak tanya nie sya tak pernah beklinik..sya pernah scan sekali jak tu pun bilang doktor keadaan baby normal...skrang nie sya tinggal tunggu mo besalin....sya mo beranak d rumah sya takut...sya mo besalin d hospital sya kurang bajet lagi pun sya cuma pakai pasport....sya nak tanyak apa pendapat kmu..

2 Các câu trả lời

Jgn bersalin di rumah.bahaya.sekarang u dekat mana?sebab ada kes ibu bersalin meninggal sama baby di rumah.jangan ambil risiko bahayakan diri sendiri sama baby

Pergi saja ke hospital.. Ngak apa2