Sakit bawa perut

Assalmmualiakum syaa mo tnya sekrng bru 20 minggu 4 hari,bawa pert sya sakit bgaikan mcm kena cucuk benda tjam secra mengejut lepastu dya akn cck lgy sekli,sya rsa skit mo 3 hri sudah,tapi baby sya rsa okey sja dya mengers and ad rsa tendangn,sya rsa risau bila rsa skit mmc tu smpaikan sush mo beridri#firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya pun rasa macam tu dlm 20w. Insyallah tu normal sis sbb pembesaran baby. Lagi satu boleh check urin takut kencing kotor pun salah satu sebab

12mo trước

Alhamdulillah kencing sya okey shjaa tda mslah, mungkin sebb baby mkin membesr

Boleh check urine, takut UTI

12mo trước

Urinary tract infection