Keputihann

Assalammualaikum dan selamat malam semua sya mo tnya mcm mna mo hilng kn keputihn yah,sejak beberapa hri ni keputihn sya bnyk,perut sya skit dri kemrin smapi hri ni mungkin sebb keputhn tu kn.#firstbaby #seriusnanya #pleasehelp

6 Các câu trả lời

Banyakkan minum air masak , makan yogurt . Kalau kat rumah elakkan pakai panties & cari jenis panties yg cotton & tidak ketat . Tu antara tips yg saya dgr dari doktor

9mo trước

ohh oket thankss for tipss

Cuba basuh bawah tu dengan rendaman daun sirih. Rebus dulu daun nya dengan air, biarkan sejuk(room temperature). Ramas daun tu dulu sebelum basuh bawah tu

8mo trước

boleh try cari dkt shope*. harap membantu

amal kn yoget sis...insyaallh pulih...jgn kerap sgt..seminggu 1 per 2 kli sja...

9mo trước

hehehhee oritee tqq😊

kurangkan manis. minum air putih bnyk2.. confirm takde keputihan

9mo trước

oh mcm tu yah ahahah sya klw bolh tiap hri minum air manis😂

Brapa minggu

9mo trước

sekrng sudh 35 minggu 5 hri

wlcom..