keguguran

Salam...nak tnya smua ye,,, 30april sya mengalami keguguran, masa tu kandungan 4mngu,,, Dan sya pergi klinik check dan doc buat korek untuk bersihkan smua sisa darah,,, tpi skrg sya check balik guna prgnancy test masih double line (positif) Apa btul saya masih mngdung lagi?

keguguran
2 Các câu trả lời

Better check di hospital. Sbb haritu sy gugur then bila check darah still nampak positive. Then kena follow up dgn doctor sampai PH darah kembali normal.