Ada mummy ii di sini yg bole jawab pertanyaan Sya..terima Kasih

Salam mummy semua.. nk tnya sblom ni masa kandungan Sya 5week Sya buat upt naik double Line tapi xbrapa terang.. p check Dr kata dh ad kantung datang blik 2/2/24 harini sepatutnya Sya dh 7week saja nk check upt nk tngok terang atau tk tapi xnmpk double Line.. kenapa yaa.. atau Sya keguguran tapi selama tempoh Sya mengandung ni xpernah trun darah atau apa.. atau sesetengah klw gugur xtrun darah ka mcm mnaa.. #ingintahu

1 Trả lời

kalau gugur tak turun darah ni kita panggil missed miscarriage. apa2 pun awak pergi je klinik terus, tak perlu tunggu 2hb. try pergi klinik lain.

8mo trước

yaa baik terima kasih