Susahnya tido 3rd trimister. Nk minta tips tido.

As'salammualaikum. Hai mommy semua. Sy dh masuk 32w minggu ni. Skrg makin susah tido la. Dgn tangan kebasnya. Tido berpusing². Nk hilangkan kebas tu. Pedih ulu hatinya tgh² malam. Kdg tu terpaksa tido duduk buat seminit dua. Mcm semalam, 1 malam x boleh tido. Beralih² tempat tido pun sama. Perut sy x besar sgt. Bantal dh keliling. Tp tetap x selesa. Ada x tips tido 3rd trimister ni? Tips kurangkan kebas tangan jugak. Sbb kdg2 gase susah nk mengengam tangan esoknya tu. Sy gase sy betui² perlukan bg elak sy tido lewat n bangun tu penat utk ke opis. #firstbaby #firstmom #pleasehelp

17 Các câu trả lời

sy prgnant ank no4 lbih kurg mcm ni.. pastu nk tdo bntal kepala kna btul2 tggi.. mcm tdo bsandar.. tu je cara pling selesa n boleh tdo lama.. kebas tgn tu tak hilang tp bkan hari2 kena..

2y trước

Sy bantal tinggi gak sis tp kejap je dpt selesa tu sbb tgn dh kebas sampai ke bahu. Gase mcm lumpuh tgn pun ada