Susu utk ibu mengandung

Salam...ibu2 minum susu brand apa utk support pregnancy? Sy bru nk start minum susu..sgt confuse n x reti nk pilih..boleh ibu2 share?

20 Các câu trả lời

Nestle Mom&me , tak manis & rasa vanila mcm aiskrim 😅 lepas 2 jam minum test bacaan gula pun normal saja. Klau nak minum yg dlm kotak mcm low fat semua tu pun boleh je.. boleh baca label nutrition dekat kotak/plastic produk susu tersebut.

Saya mula2 pregnant minum enfamama tp disebabkan alahan teruk xleh nk telan segala jenis susu. Husband paksa jugak suruh minum susu tu. Lepastu skrg dh 6bulan dh xde alahan bru boleh minum susu tp skrg sy minum susu kambing lazz.

Mula sy ssu enfamama pstu anmum now sy mnum maaez dan laaz selang seli sy mnum bgi sy ssu kmbing bgus bgi tenaga dn elak bayi trkna pnyakit kuning☺️

Saya suka frisomum. Dah habiskan 3tin setakat ni. Sedap dan takde gula tambahan.. pernah cuba anmum (terlalu manis) dan enfamama (xsedap).

sy mnm susu HL yg kotak tu,susu dutch lady low fat kotak & fresh milk farm fresh.bettet cr yg xde gula sis.

Farm fresh kurma je boleh telan 😂 spisis tak boleh minum susu konfirm bwerk..

4y trước

Sama lah kiter. Susu farm fresh kurma je yang lalu

Saya just minum susu segar Tak minum yg tepung sbb bnyk gula.

Ambik susu kambing .. Khas utk preggy mum ...

nak tanye klau Hamil boleh makan lemang x..

Saya minum susu segar je. Farm Fresh.