susu ibu mengandung

hi , anyone boleh share susu ibu mengandung mn yg bgus utk first mom...confuse nak pilih brand apa #firstmom

7 Các câu trả lời

sy minum efferty mama dan farm fresh...farm fresh dlu minum coklat..sy agak kandungan gula tinggi jg tu sbb ada perisa..sy tukar ke normal plain susu ffresh..if makan apa2 vitamin especially iron tablet , gap kan 2 jam dgn susu

saya minum susu HL je. kalau bosan yg susu biasa saya beli yg perasa strawberry or chocolate. so far okay hb cantik je and makan la supplement kk bg tu sampai la bersalin

Minum susu biasa pun ckp sis. Makan prenatal vitamins dah cukup da sis. Kadang2 susu untuk ibu mengandung ni kandungan gula tinggi then If u bancuh x betul useless jadi vitamin dlm dia.

2y trước

Thank u for sharing ❤️

sy masa awal minum susu anmum smpai 5 bulan,sekali scan baby besar,.klau nak hb cantik minum calla milk.kat tiktok ade jual.baby pon keluar bersih,gebu

2y trước

Tq for sharing 🌷

saya pun minum susu HL alhamdulillah ok je anak pun keluar² org ckp tulang dia kuat betul

Boleh je ape² susu sis. yg penting rendah gula. Sebab ibu mengndung ni insulin mudah teransang.

2y trước

Tqqqq for info ❤️

saya minum susu biasa ja. susu HL low fat takpun dutch lady low fat.

2y trước

Tq atas suggestion 🫶🏻