Susu utk ibu pregnant 🍼🍼

Hai.. Susu apa yg bagus utk consume kalau tgh pregnant? Brand apa? Sy tak minum susu sgt.. Ade tak susu yg rasa sedap ala2 vanilla ke.. And bila sepatut nye kena start minum susu?

15 Các câu trả lời

Sy tak minum susu khas utk pregnant moms, ada lah cuba utk seminggu dua tp tiap kali nk telan tu rasa nk termuntah je. Tp sy suka susu fresh milk, so sy teruskan minum fresh milk je. Susu ni tak silap sy utk tambah calcium dlm badan, selain dr zat-zat yg lain.

boleh try minum susu lazz..susu kambing + kurma..ada byk perisa..perisa asli, kurma, choco, strawberry..so far saya minum susu lazz choco..sedap..tak manis sgt plus susu kambing pulak tu..terbaikk 😋

boleh tryvitamin ostematrix dr shaklee dn esp . ia dpt memberi tenaga pada ibu . dapat menambhkn susu badan . untuk tmbh kalsium http://Wasap.my/+601117194775/nakbelishaklee

Saya minum susu brand mamadil ada banyak flavour, alhamdulillah membuang pun okay so far takde masalah lagi and hb pun okay. dah masuk 8bulan 😊.

Selain marigold HL, ada satu lagi marigold Moo Fresh kotak hitam putih gambar lembu. Yg ni tak rasa susu pon. Macam plain gitu 😂

sy x minum susu pun pn sy consume OMBA ni sampai skrg alhamdullillah sgt membantu boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/omba

Sya xminum susu ibu mengandung. Sbb doc bgtau sya susu tu optional. Kalau xnak xpyh. Jdi sya minum fresh milk sja setiap ari.

Saya pun tak minum susu tapi boleh cuba susu yang berperisa. Saya minum susu enfamama flavour coklat.

Sy mnum susu rizqi Vanilla dan coklat.. Susu ni sdp sgt.. Alhamdulillah hb ok..

sy beli vitamin ostematrix dr shalee je.utk tmbh kalsium.sbb sy tk boleh mnum susu.

3y trước

http://Wasap.my/+601117194775/nakbelishaklee