ruam

Salam/hi Ada x ibu2 yg ada pengalaman anak kena ruam macam ni? Boleh share tips? Dah bawa g klinik doktor bg antibiotik n krim utk sapu tp mcm xda perubahan.

ruam
80 Các câu trả lời

Anak saya mcm ni lps smggu lahir..mcm jerawat masak.makin lama makin kurang...tapi makan masa sgt..da try sapu bepanthen la sudo cream la tepung ubi la semua xjalan..g kinik depa pula tanya kita kenapa muka anak puan...hurm..kerap cuci dgn ari bersih lap..tu je