Suplemen untuk ibu yang menyusui

Salam sobat TAP,,, Saya mempunyai dua orang anak. Anak 1 berumur 2,5 tahun. Anak 2 berumur 8 bulan. Saya masih menyusui anak saya menggunakan asi ekslusif.. Yang jadi pertanyaan saya,badan saya makin kurus,,,bagaimana cara menaikan berat badan ? Papdahal saya makan banyak dan suka ngemil tapi jadi kurus. Dlu BB saya 70 kg sekarang jadi 60 kg... Makas6 sobat TAP

14 Các câu trả lời

Tinggi badan bunda berapa?? aku TB 145 BB 58kg... gendut ya 😁 dlu awal nikah 48kg