Mual

Salam . Tahu tak macam mana nak hilangkan mual . Saya alahan terlalu teruk ? Sampai 2x masuk hospital masuk air berbotol botol masih teruk alahan . Takleh bau masakan , takleh makan dan minum

1 Trả lời

Ibu mmgandung dgn alahan mmg tak dapat dipisahkan..lain org lain alahan..ada yg alahan nya kejap je..ada yg smp bsalin ..ada yg takde alahan langsung..kadang2 mcm2 tips org bagi tapi tak jalan jugak .nti lelama akan hilang sendiri..

4y trước

Mcm sy sampai dah masuk wad brsalin msh muntah.