2nd pregnancy

Anak first baru masuk 3tahun, dapat berita sy preg kali ke-2. Anak first sy boy alhamdulillah sy takda sebarang alahan yg teruk masa 1st trimester. Tapi 2nd baby ni, awal2 dah mual, lapar tapi loya nak makan, sensitif dgn bau masakan. Sepanjang masa kena bawa minyak angin. Mommies sekalian ada cara nak hilangkan mual/loya ? #pleasehelp

1 Trả lời

pengalaman sy pregnant baby girl 2 org memang alahan sampai 16w. tak boleh buat apa,mcm² petua sy dah try tp tetap juga tak berkesan. hanya tunggu masa ja sis. biasa masuk trimester kedua alahan hilang

2y trước

Tq for sharing mommy ❤️🥰