tisu basah

Salam.. sya nak Tanya, tisu basah jemana apa yang paling sesuai dengan baby yang baru lahir???

18 Các câu trả lời

Depends pda kekerapan kegunaan Kalau nk premium, organic, material tebal, lebar, xde bau - Offspring dgn Applecrumby the best. Sy buat lap brg² mainan anak je brand ni. Sb dia alcohol free. Online purchase je. Mikubi - nipis giler harga mampu milik, ada bau soft je - sy buat lap poo/pee. Anakku - bau perfume skit. Kalo bby jenis allergic xsesuai pkai yg ada perfumed ni. Tebal skit dr mikubi. Senang beli dkt mana².

Sy pkai mikubi. Blh cri kat shoppee. Hrga mmg murah dri brand lain tp quality sma mcm pureen and yg penting no fragrance

Sya dari ank yg first 19 thun dah skrg ni smp lah ke ank no 4 dah 36w suka pakai brand johnson je..

saya guna mamy poko non fragrance tp bila anak da besar, pkai yg fragrance da .

Johnson baby.. Kain tissue dia lembut utk kulit

Pureen okay. Anakku pun okay juga.

Offspring okayyy 🥰👍🏻

Mne2 pn ok, asalkn fragrance free

Sy pakai pureen oren

Sy suka pureen Oren