Buku Pink & Check Up

Salam. Sy harini baru 6w5d, 1st pregnancy selepas 4tahun menunggu. Plan nak bukak buku pink bila dah 8w nanti. Cuma sy ada kemusykilan. Kalau sy bukak buku pink dekat KKIA yg berdekatan dgn rumah sy sekarang, boleh tak nanti sy check up dekat KK berdekatan dgn tempat kerja/ rumah mak sy? Ke sy hanya dibenarkan pergi KK tempat sy register je? Thanks. ?

1 Trả lời

setiap KKIA kawasan operasi dia berbeza sis.usually,if nak check up KK lain hanya utk kes2 tertentu mcm balik kg dll.tpi sis boleh cuba tanya nurse or kerani masa buka buku pink nnti.anyway,congratulations😍😍

5y trước

This helps much! Thanks sis ❤️