air putih

Salam.. Sy bru 7 weeks prgnant.. Lgsg tak nak mnum air putih... Nak yg msm mnis je... Tak pe ke klau ibu mngndung tak mnum air putih...

2 Các câu trả lời

Wslm.. sis try minum air kosong sejuk atau perah lemon atau limau dlm air kosong tu.. air kosong penting utk pelancaran darah & mengelakkan ibu dro dehydrated..

5y trước

Asalkan dpt bantu sis minum air dgn byk, minum sejuk pn xpe..

Air putih sgt2 digalakkan sb nk hndri dri air kencing xlawas @ kotor..Sis mnum mnis2 pon xelok tkt.Kne gdm