Apa kesan minum air sunquick utk ibu mngndung ?

Salam hai mommies nak tanya ad effect apa apa Tak klau ibu mngndung mnum air sunquick yg kita bancuh tu

6 Các câu trả lời

Saya setiap hari minum masa nak makan Obimin. Tapi takde letak gula langsung. Nurse yang pesan mcmtu. Setakat ni takde apa, senang nak makan ubat

air sunquick ada vitamin c..bagus utk pyerapan ubat..minum bsama ubat elak mual..tp jgn blebihan... #TAPactiveusers

xde masalah nak minum. cumanya kawal pengambilan gula. takut kencing manis

Sy selalu minum tp xletak gula..bgus minum skli dgn obimin

boleh je minum.tp kena kawal, takut sangkut GDM masa pregnant.

bleh mnum...sy mnum tnpa gula utk mkn zincofer...

4y trước

wc 👍